HOI ANH UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoi Anh Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 13:14 Lekkere Pho en goede service
19 jan 2023 om 15:05 Eten was heerlijk. We hadden een tijdsbestelling gedaan (lunchpauze), toch kwam de bestelling bijna 30 minuten te laat. Einde pauze en eten in eigen tijd.. Jammer, geef liever aan dat de tijd niet gehaald word, dan kan men daar rekening mee houden.
22 dec 2022 om 15:28 Missed 2 spring rolls (mixed plate) Soup with flat rice is not fresh noodles I am a regular customer
21 dec 2022 om 21:24 Zoals altijd was het eten perfect, alleen jammer dat de bezorging nu zo lang duurt.
9 dec 2022 om 11:10 Beste Vietnamese eten van Utrecht
30 sep 2022 om 21:54 Als je echt heel ruim op tijd bestelt en het eten wordt drie kwartier te laat bezorgd (zonder belletje of excuus), dan kan het eten nog zo lekker zijn, toch is de bestelling dan behoorlijk verpest. Niet ok dit! Laatste keer dat ik hier heb besteld.
29 sep 2022 om 20:59 Bezorging van Maarten was top. Er was een fout in het besteladres maar hij kwam het heel snel op het juiste adres brengen. Heel fijn!
11 aug 2022 om 21:48 Heerlijk. Jammer dat jullie niet later bezorgen. Maar ik geniet er iedere keer van. Ook bij de afhaal foodtruck
20 jul 2022 om 14:19 Anderhalf uur van tevoren besteld en nog kwam het eten >20 minuten te laat. Ik twijfel of de vega-kip echt vega was, het leek meer op varkensvlees.
6 jul 2022 om 20:48 Eten was heerlijk, maar al in de middag besteld dat ik om 18:00 uur bezorgd wilde hebben. Als het dan alsnog uur te laat wordt bezorgd, baal je wel
22 jun 2022 om 20:30 Het eten is heerlijk. Vers, hoog op smaak, ruime porties en goed warm. Maar ik ben teleurgesteld in de bezorgtijd. Ruim 45 minuten te laat. Dat vind ik niet acceptabel.
20 jun 2022 om 17:44 geweldig het was heerlijk ! goede smaak en lekker warm. en mooi op tijd.