HOI ANH UTRECHT

HOI ANH UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoi Anh Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 20:30 Het eten is heerlijk. Vers, hoog op smaak, ruime porties en goed warm. Maar ik ben teleurgesteld in de bezorgtijd. Ruim 45 minuten te laat. Dat vind ik niet acceptabel.
20 jun 2022 om 17:44 geweldig het was heerlijk ! goede smaak en lekker warm. en mooi op tijd.
28 apr 2022 om 17:58 Zo lekker dat we een tweede keer bijbestelden!
15 mrt 2022 om 18:18 Altijd lekker!
8 mrt 2022 om 20:20 Eten was lekker, alleen was er gebakken ui toegevoegd, terwijl ik had gevraagd om dat niet doen. Bezorger was 20 min. te laat, maar dat was geen probleem.
23 feb 2022 om 20:30 Was heerlijk!
22 feb 2022 om 16:30 vooral zo door blijven gaan
21 feb 2022 om 15:43 Lekker eten, ruime porties, vers.
16 dec 2021 om 10:05 Superlekker eten, heel Goed op smaak. Alleen de bestelling kwam een uur te laat.
9 dec 2021 om 9:40 Zonder twijfel het lekkerste (vegetarische) broodje van Utrecht.
29 okt 2021 om 22:44 Viel ons tegen na de hoge beoordelingen hier. Vlees in de pho was droog, weinig kruiden, smaak niet lekker. Zijn we ergens anders veel beter gewend! Gerecht met rundvlees en salade was lekkerder. Maar allebei helaas ook veel buikpijn na het eten.
27 okt 2021 om 19:59 Bezorging duurde ietsje langer dan de verwachting, maar niet heel extreem. Eten was heerlijk!